Yasemin Adar / 🏅 Tarihi Başarı: Türkiye'nin Dünya Şampiyonu İlk Kadın ... : Yasemin adar , 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir 'de doğmuştur.

Yasemin Adar / 🏅 Tarihi Başarı: Türkiye'nin Dünya Şampiyonu İlk Kadın ... : Yasemin adar , 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir 'de doğmuştur.. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu. Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı. Yasemin adar (born december 6, 1991) is a turkish freestyle wrestler competing in the 75 kg division. Yasemin adar, üst üste kazandığı başarılarla türkiye'nin gururu oldu. Toplam 33 yasemin adar haberi bulunmuştur.

Güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Yasemin adar was born to a baker father naim adar and his wife ayşegül in balıkesir, turkey on december 6, 1991. Fan page of turkish female wrestler yasemin adar. Babası naim adar, annesi ayşegül adar'dır. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu.

Yasemin Adar: "Olimpiyat Madalyasını Alarak İlki Başarmak ...
Yasemin Adar: "Olimpiyat Madalyasını Alarak İlki Başarmak ... from foto.sondakika.com
Ancak esas olay bu değil. Kadının doğasında güçlü olmak var. Yasemin adar haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel yasemin adar haber sayfasında yer alıyor. Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde doğdu. Yasemin adar, 6 aralık 1991 yılında balıkesir'de dünyaya gelmiştir. Avrupa şampiyonu olan ilk türk kadın güreşçi. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. Peki yasemin adar hakkında bilinmeyenler nelerdir, biyografisi.

Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı.

75 kiloda dünya şampiyonu olan sporcumuz kaç yaşında? En son 2016 avrupa güreş. 181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. Yasemin adar , 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir 'de doğmuştur. İlk milli dünya şampiyonu güreşçimiz yasemin adar kimdir? Şampi̇yon world champion 75 kg. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! Yasemin adar 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Yasemin adar was born to a baker father naim adar and his wife ayşegül in balıkesir, turkey on december 6, 1991. Yasemin adar ile ilgili tüm haberleri ve son dakika yasemin adar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde doğdu. Yasemin adar, 6 aralık 1991 yılında balıkesir'de dünyaya gelmiştir. Sırbistan'da düzenlenen bireysel dünya güreş kupası kadınlar 76 kiloda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz @adaryasemin kalbimiz seninle.

181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. Peki yasemin adar hakkında bilinmeyenler nelerdir, biyografisi. Yasemin, bu başarısıyla hem bir ilke imza attı, hem de bayrağımızı dalgalandırdı. Önce madalya, sonra evlilik teklifi. Milli güreşçi yasemin adar, dünya şampiyonası'nda finale yükseldi.

Türkiye'de Bir İlk: Dünya Şampiyonu Olan İlk Kadın Güreşçi ...
Türkiye'de Bir İlk: Dünya Şampiyonu Olan İlk Kadın Güreşçi ... from daimakadin.com
Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı. Yasemin adar is a turkish freestyle wrestler competing in the 75 kg division. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. Kadının doğasında güçlü olmak var. Yasemin adar , 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir 'de doğmuştur. Sırbistan'da düzenlenen bireysel dünya güreş kupası kadınlar 76 kiloda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz @adaryasemin kalbimiz seninle. Yasemin adar, 6 aralık 1991 yılında balıkesir'de dünyaya gelmiştir. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya!

Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde doğdu.

Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu. Sırbistan'da düzenlenen bireysel dünya güreş kupası kadınlar 76 kiloda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz @adaryasemin kalbimiz seninle. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! Yasemin adar kimdir, kaç yaşında? Milli güreşçimiz nereli ve kaç yaşında? En son 2016 avrupa güreş. Yasemin adar ile ilgili tüm haberleri ve son dakika yasemin adar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yasemin adar, avrupa şampiyonası tarihinde ilk defa güreşte kadınlarda ilk altın madalyasını kazandırmış oldu. 75 kiloda dünya şampiyonu olan sporcumuz kaç yaşında? Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i. See more of yasemin adar on facebook. Peki yasemin adar hakkında bilinmeyenler nelerdir, biyografisi.

Browse 243 yasemin adar stock photos and images available, or start a new search to explore more stock. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Babası naim adar, annesi ayşegül adar'dır. En son 2016 avrupa güreş.

Yasemin Adar Dünya Şampiyonu, Evlilik Teklifi Aldı | Radyo ...
Yasemin Adar Dünya Şampiyonu, Evlilik Teklifi Aldı | Radyo ... from radyodeniz.com
75 kiloda dünya şampiyonu olan sporcumuz kaç yaşında? Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Yasemin adar was born to a baker father naim adar and his wife ayşegül in balıkesir, turkey on december 6, 1991. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. Peki yasemin adar hakkında bilinmeyenler nelerdir, biyografisi. Yasemin adar denince ilk akla gelen şeylerden biri de birinin seni taciz etmesi ve senin ona karşılık vermen… bu tamamen uydurma bir haber aslında. 181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı.

Find out more about yasemin adar, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database.

Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. Browse 243 yasemin adar stock photos and images available, or start a new search to explore more stock. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Yasemin adar haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu. 1991 yılında balıkesir'in çiçekpınar köyünde doğdu. Yasemin adar kimdir, kaç yaşında? Yasemin adar was born to a baker father naim adar and his wife ayşegül in balıkesir, turkey on december 6, 1991. Yasemin, bu başarısıyla hem bir ilke imza attı, hem de bayrağımızı dalgalandırdı. Yasemin adar denince ilk akla gelen şeylerden biri de birinin seni taciz etmesi ve senin ona karşılık vermen… bu tamamen uydurma bir haber aslında. Yasemin adar 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. She is a world yasemin adar was born to naim adar, a baker, and ayşegül in balıkesir , turkey on 6 december. Böylelikle yasemin adar, türkiye'nin kadınlardaki ilk dünya şampiyonluğunu elde etti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook